ELS NOSTRES PANS
Oferim una extença varietat de pans artesans fets amb les mans, amb massa mare, les millors farines i fornejats amb pala en un forn de sola de pedra després d’haver fermentat llarga i pausadament.
Brindem pans saborosos, digestius i de llarga conservació.
Farines Ecològiques Certificades: Cereals molts en molí de pedra a la velocitat adequada per a no danyar-ne les propietats alimentícies, amb el seu segó i el seu germen, que li donen tota la fibra i tota la part vitamínica i greixosa.
Utilitzades al Pa de pessic des del primer dia degut a la qualitat, puresa i vigorositat que ofereixen, donant als pans una presència, paladar, digestió i propietats alimentícies excel.lents.
Pa Bàsic
25% Blat Integral ECO i de molí de pedra
75% Blat blanc Km0
Molla densa, ullada i crosta cruixent
Lleugerament àcid degut a la massa mare de blat (llevat natural)
Pa d’Espelta
60% Espelta ECO, de molí de pedra i Km0
40% Blat blanc km0
Amb pipes de carbassa i civada per l’exterior
Molla menys alveolada i homogènia. Pa saborós alhora que lleuger.
Lleugerament àcid degut a la massa mare d’espelta
Espelta «el cereal Nòrdic»: Varietat més antiga coneguda del blat tou, amb un major nivell de proteïnes, vitamines, minerals i oligoelements. Molt digestiva
Pa d’Espelta BIO 100%
100% Espelta Integral ECO de molí de pedra i Km0
Molla poc alveolada i homogènia. Àcid degut a la massa mare d’espelta. Amb mes nutrients i mes assimilables; recomanat per a persones amb intoleràncies al blat o amb problemes digestius
Un pa integral, amb poma a la massa per activar els llevats i conferir aroma i textura. Intentem un pa «ab origene»: com es devia fer, en els orígens, el pa.
Pa Integral
55% Blat blanc Km0
45% Blat Integral ECO de molí de pedra i Km 0.
Molla tupida i gustosa; crosta lleugera
Lleugerament àcid degut a la massa mare de blat. Amb tota la fibra i tota la part vitamínica i greixosa del gra complert
Exquisit sucat amb tomàquet
Pa de Sègol «Nostàlgic»
30% Sègol Integral ECO de molí de pedra
70% Blat blanc Km0
Pipes de lli a l’interior del pa.
Pa típic del nord d’europa, de molla fosca i densa, crosta fina i sabor molt intens i distintiu
Ric en fibra, vitamines E i B, magnesi, zinc, fòsfor i àcid linoleic.
Aporta mes proteïnes vegetals i menys gluten.
Indicat per a diabètics perquè s’assimila lentament i no fa pujar els nivells de sucre a la sang
Pa més pesat però que ens durarà mes dies en bones condicions
Pa de Cervesa
75% Blat blanc Km0
25% Blat Integral ECO de molí de pedra
Pipes de girasol a l’interior del pa
Del líquid:
65% Cervesa Artesana Ales Agullons de Km0
35% Aigua
Pa molt característic, lleuger però potent en sabor i aroma
Pa de Farines Sense Gluten BIO
Farines semi integrals d’arròs*, de blat de moro*, de fajol* (=trigo sarraceno) i de tapioca*.
Closca de Psyllium*, poma, oli d’oliva verge extra, massa mare d’arròs* i sal.