ELS NOSTRES PANS

Oferim una extença varietat de pans artesans fets amb les mans, amb massa mare, les millors farines i fornejats amb pala en un forn de sola de pedra després d’haver fermentat llarga i pausadament.

Brindem pans saborosos, digestius i de llarga conservació.

Farines Ecològiques Certificades: Cereals molts en molí de pedra a la velocitat adequada per a no danyar-ne les propietats alimentícies, amb el seu segó i el seu germen, que li donen tota la fibra i tota la part vitamínica i greixosa.

Utilitzades al Pa de pessic des del primer dia degut a la qualitat, puresa i vigorositat que ofereixen, donant als pans una presència, paladar, digestió i propietats alimentícies excel.lents.

Pa Bàsic

25% Blat Integral ECO i de molí de pedra

75% Blat blanc Km0

Molla densa, ullada i crosta cruixent
Lleugerament àcid degut a la massa mare de blat (llevat natural)

Pa d’Espelta

60% Espelta ECO, de molí de pedra i Km0
40% Blat blanc km0
Amb pipes de carbassa i civada per l’exterior

Molla menys alveolada i homogènia. Pa saborós alhora que lleuger.
Lleugerament àcid degut a la massa mare d’espelta

Espelta «el cereal Nòrdic»: Varietat més antiga coneguda del blat tou, amb un major nivell de proteïnes, vitamines, minerals i oligoelements. Molt digestiva

Pa d’Espelta pura BIO «Antic»

100% Espelta Integral ECO de molí de pedra i Km0

Molla poc alveolada i homogènia. Àcid degut a la massa mare d’espelta. Amb mes nutrients i mes assimilables; recomanat per a persones amb intoleràncies al blat o amb problemes digestius

Un pa integral, amb poma a la massa per activar els llevats i conferir aroma i textura. Intentem un pa «ab origene»: com es devia fer, en els orígens, el pa.

Pa de Llet

100% Blat blanc de força

Del líquid:

  • 30% Llet fresca de Km0
  • 70% Aigua

Pa suau, gustós i melós, amb poca crosta
Lleugerament àcid degut a la massa mare de blat

Ideal per a fer bikinis o hamburgueses..

Pa Integral

55% Blat blanc Km0
45% Blat Integral ECO de molí de pedra i Km 0.

Molla tupida i gustosa; crosta lleugera
Lleugerament àcid degut a la massa mare de blat. Amb tota la fibra i tota la part vitamínica i greixosa del gra complert

Exquisit sucat amb tomàquet

Pa de Kamut

65% Blat persa Integral ECO de molí de pedra
35% Blat blanc Km0

Pa de sabor molt peculiar amb poca crosta, molla densa i espesa
Lleugerament àcid degut a la massa mare de blat

«El pa Egipci»: Varietat ancestral del blat dur, sense hibridar durant segles
L’única farina de sèmola panificable
De fàcil digestió i paladar molt especial. Ric en Seleni i vitamina E (antioxidants naturals)

Pa de Sègol «Nostàlgic»

30% Sègol Integral ECO de molí de pedra
70% Blat blanc Km0
Pipes de lli a l’interior del pa.

Pa típic del nord d’europa, de molla fosca i densa, crosta fina i sabor molt intens i distintiu

Ric en fibra, vitamines E i B, magnesi, zinc, fòsfor i àcid linoleic.
Aporta mes proteïnes vegetals i menys gluten.
Indicat per a diabètics perquè s’assimila lentament i no fa pujar els nivells de sucre a la sang
Pa més pesat però que ens durarà mes dies en bones condicions

Pa de Cervesa

75% Blat blanc Km0
25% Blat Integral ECO de molí de pedra
Pipes de girasol a l’interior del pa

Del líquid:

65% Cervesa Artesana Ales Agullons de Km0
35% Aigua

Pa molt característic, lleuger però potent en sabor i aroma

Pa de Farines Sense Gluten

Farines semi integrals d’arròs*, de blat de moro*, de fajol* (=trigo sarraceno) i de tapioca*.

Closca de Psyllium*, goma guar, poma, oli d’oliva verge extra, massa mare d’arròs* i sal.

*procedents de l’agricultura ecològica certificada.